Obuolių sulčių spaudimas. Spaudžiame ir pasterizuojame obuolių, kriaušių su moliūgais, morkomis, apelsinais, avietėmis, citrinomis bei kitais vaisiais, daržovėmis ir uogomis, kurių svoris iš bendro kiekio neturėtų viršyti 25 %, sultis, kurias pilstome į maistines 3 ir 5 litrų pakuotes. Pavyzdžiui 75% obuolių ir 25 % apelsinų ir aviečių. Visi vaisiai, uogos kruopščiai nuplaunami, apart morkų bei burokėlių, kuriuos reiktų nuskusti, ir moliūgų, kuriuos reiktų supjaustyti į kumščio dydžio gabalus. Mažiausias spaudžiamas kiekis apie 60 kg, 2 maišai. Kiekvieno kliento sultys spaudžiamos atskirai, tad 100 % gardžiuositės savosiomis. Sultis pakuotėse galima laikyti iki 24 mėnesių, o pradarytas vartojimui iki 3 mėnesių, Laikyti 0 – 18 °C temperatūroje. Atvykus klientui, kad nereiktų laukti, obuoliai iškraunami ant laisvo padėklo, jeigu nėra palaukiama kol atsilaisvins, ir užsirašomas telefono numeris, kuriuo pranešame apie pagamintas sultis, kurias sau tinkamu laiku pasiimate. Paprastai užsakymas įvykdomas 1-12 valandų laiko tarpe, priklausomai nuo klientų skaičiaus. Jeigu sultis norite piltis į savo tarą be pasterizavimo, išspaudžiamos palaukus, apie 30 min. bėgyje.